Gazmend Ujkashi
/ Director
STAFI FRAMESI ALBANIA

Me kete stafe prej profesionistesh Framesi Albania ben diferencen , si ne Shqiperi ashtu dhe ne Kosove. Te gjithe bashkpuntoret tone si studene, si kliente etj do te gjejne gjithmone mirkuptimin tone maksimal “Framesi  Just For You”

KEJSI UJKASHI
GAZMEND UJKASHI
SUELA UJKASHI
BORA MERKURI